Magazijn Medewerker

Job description

Werken bij een internationaal succesvolle organisatie, in een professionele werkomgeving die je vrijheid geeft, en tegelijkertijd ook uitdaagt. Door groei van de organisatie zoeken wij versterking voor ons magazijn team. Wij zoeken iemand die het beste uit zijn of haar werk wil halen en ervoor zorgt dat wij de groei met elkaar kunnen waarmaken. Lijkt het jou leuk om te schatgraven tussen binnengekomen goederen en op zoek te gaan naar unieke technische vondsten? Als magazijn medewerker ben jij de 'detective' onder de technische materialen. Ben jij nauwkeurig, vind jij het leuk om dingen uit te zoeken en ben jij handig met de computer? Wij zoeken jou!


Wat wordt jouw missie? 

Binnen de afdeling ben jij verantwoordelijk voor het proces van A tot Z: van binnenkomst tot aan het verzendklaar maken van goederen. Jij bent van nature nieuwsgierig en in staat om een snelle selectie te maken van waardevolle producten. Verder kun jij handig omgaan met de computer en vindt jij het leuk om aan de slag te gaan met het fotograferen van producten in onze nieuwe fotostudio!   


Wat worden jouw taken? 

 • Je ondersteunt jouw collega's met het lossen van de binnengekomen goederen 
 • Je gaat de binnenkomende voorraad inventariseren op technische bruikbaarheid en waarde 
 • Vervolgens zorg je ervoor dat er mooie foto’s van de producten gemaakt worden in onze nieuwe fotostudio
 • De technische vondsten verwerk je administratief in het systeem 
 • Je zorgt ervoor dat de producten op de juiste locatie worden gezet in het magazijn
 • Je pickt en verpakt de orders vervolgens zelf en zet deze klaar voor verzending

Requirements

Wie ben je en wat neem je mee?

 • Je bent van nature opgeruimd en geordend
 • Je hebt maar een half woord nodig voordat je aan de slag gaat en je voelt je verantwoordelijk voor je werk. Je vindt het echt belangrijk dat het werk af is voordat je naar huis gaat
 • Je hebt interesse in technische producten
 • Je bent handig met computers. Word en Excel kennen geen geheimen voor jou 
 • Je hebt oog voor het maken van productfoto's en vindt dit leuk om te doen
 • Je spreekt de Nederlandse taal. De Engelse taal is een pré
 • In het bezit zijn van een VCA certificaat is een pré


De huidige afdeling

De afdeling bestaat momenteel uit 4 medewerkers die samen verantwoordelijk zijn voor het magazijnproces. De afgelopen jaren is onze organisatie sterk gegroeid en is de vraag naar onze producten en services toegenomen. Je zult aan de slag gaan in een internationale omgeving met een informele sfeer.


Wat je van ons kunt verwachten

Vertrouwen
Wij zijn een stabiele organisatie die de afgelopen decennia op elk vlak is ontwikkeld en nog lang niet is uitgegroeid. Met jouw kennis en kunde draag je bij aan onze verdere groei. Je krijgt dan ook veel impact in je functie. Je wilt meedenken om de organisatie te laten groeien en verbeteren, we willen dat jij ons vanuit jouw specialisme vertelt hoe we het beter kunnen doen.

Professionaliteit
Als ASM streven we professionaliteit na in al onze processen en in onze omgang met klanten, leveranciers en werknemers. We vinden dat dit aan de basis staat voor een stabiele en leuke werkomgeving.

Goede werksfeer
Jij als werknemer gelukkig betekent een goede werksfeer waarin we dingen voor elkaar krijgen en elke dag met plezier beginnen. We doen het namelijk niet alleen voor de omzet en de winst. Samen met elkaar willen de organisatie iedere dag een beetje mooier en professioneler maken.

Ondernemend karakter
Bij ASM is de handelsgeest nog écht een kernwaarde. We proberen jaar na jaar onze groei vast te houden en het bedrijf telkens weer op een positieve manier te verbeteren. Het is niet voor niets dat we elk jaar elkaar verrassen met gerealiseerde verbeteringen en behaalde doelstellingen. ‘Er is veel veranderd het afgelopen jaar’ is een frequent gehoorde opmerking bij ons. 'Mooi, doel bereikt' denken we dan. 'En nu verder!'


Kennis maken?

Kun jij niet wachten om jouw toekomstige collega's te ontmoeten? We ontvangen graag een duidelijke motivatie en jouw cv. 

Door te solliciteren ga je akkoord met onze ''Privacy verklaring'' 


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld